Harduer

Dell paraqet tri ekrane të reja LCD

Publikuar , 07 Gusht 2009
0
Dell paraqet tri ekrane të reja LCD

I pari është modeli 23 inçësh ST2310, një panel me dizajn të hollë dhe rezolucion të plotë HD (1.920 x 1080 piksela). Përpunimi i tij dinaimk dhe linjat e buta tregojnë përkushtim në dizajn dhe liri të hapësirës në tavolinën e punës. Veçori tjera përfshijnë porte hyrëse DVI/VGA/HDMI, 250 nit bardhësi, ratë kontrasti 50.000:1, kohë përgjegjëse prej 5 mili sekonda dhe porte hyrëse/dalëse për zërim.

Modeli tjetër 22 inçësh E2010H gjithashtu veçohet me rezolucion natyral Full HD me piksela të ngjashëm sikurse i lartpërmenduri, ndërsa i treti në renditje arrinë të sjellë vetëm 1.600 x 900 pikslea. Sa i përket veçorive për dy modelet e fundit ato janë shumë të përafërta me të parin.

  • Dell ST2310 monitor – 299 dollarë
  • Dell E2210H monitor – 199 dollarë
  • Dell E2010H monitor – 139 dollarë

 

LEXO EDHE:  Teknologjia 5G nuk e shkakton dhe as përhap COVID-19