Lajmet

Dell Vostro V13 Ultra i hollë

Dec 9 2009
0 Shpërndarje
Dell Vostro V13 Ultra i hollë

Vetëm 1.65 cm i hollë, ky notebook pajiset me adaptorin grafik standart të kategorisë: të integruarin intel X4500 në variantin MHD i cili furnizon një monitor prej 13.3” dhe ka opsionet për një processor Celeron 1.2GHz, Core 2 Duo 1.3GHz  apo Core 2 Solo prej 1.4GHz.

Gjithashtu ky ultraportable pajiset me eSATA, USB, Ethernet dhe lexues SD dhe ExpressCard.

Lajmet e fundit>