Softuer

Demo zyrtare e Mafia 2, në fillim të muajit të ardhshëm

Publikuar , 24 Korrik 2010
0
Demo zyrtare e Mafia 2, në fillim të muajit të ardhshëm

Në kuadër të kësaj demoje do të përfshihet nivelin “Buzzsaw”, për të cilin 2K thekson se protagonisti Vito dhe miqt e tij, Joe dhe Henry, do të nisën për të hequr qafe një anëtarë të një mafie tjetër të njohur si “The Fat Man”.

Gjersa loja do të ketë një ngjarje të zhvilluar në dy dekada, demoja është e venodsur në një periudhë pas verës së vitit 1950, dhe shfaq një pjesë të vogël të qytetit masiv Empire Bay, të cilin do ta kenë rastin ta përjetojnë në eksperiencë të plotë gejmerët në momenti që të dalë versioni i plotë i lojës në treg.

Versioni i plotë i Mafia 2 do të paraqitet në treg me 24 gusht në Amerikën Veriore, kurse me 27 gusht do të bëhet lansimin anembanë botës.

LEXO EDHE:  Microsoft tregon sesa njerëz janë në Skype çdo ditë gjatë izolimit të COVID-19