Ja se si

Dërgoni fotografitë nga Facebook tek ata të cilët s’janë në Facebook

Publikuar , 21 Qershor 2011
0
Dërgoni fotografitë nga Facebook tek ata të cilët s’janë në Facebook

Feed Mom është një shërbim falas për ueb që dërgon me email fotografitë tuaja në Facebook tek të tjerët që nuk kanë janë të regjistruar.

Ecuria

    Shkoni në www.feedmom.com dhe kyçuni me llogarinë tuaj në Facebook;
    Pastaj shkruani emailin adresën e pranuesit të fotografive që dëshironi t’ia dërgoni;
    Fotografitë që dërgohen me email përfshijnë ato që ju i keni ngarkuar apo edhe në ato fotografi ku keni qenë të etiketuar;
     Ju mund të bëni kohë një kohë shtesë për fotografitë e etiketuara përpara se t’i shihni ato.
    You can add a delay for the tagged photos so they do not get emailed before you view them.

Ky shërbim me siguri që mund të ju kursejë kohë në shkëmbimin e fotografive të vendosura në Facebook për tek ata të cilët nuk janë të regjistruar në këtë rrjet./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Ja sesi të krijoni lista e-mail në Gmail për të dërguar e-mail në grup