Harduer

Deri në 200,000 porosi për iPhone 4 në Kinë

Sep 27 2010
0 Shpërndarje
Deri në  200,000 porosi për iPhone 4 në Kinë

Në një deklaratë të China Unichom deri më tani rreth 60,000 blerës kanë pranuar telefonët e tyre, ndërsa krahasuar me iPhone 3G, ata thanë se iPhone 3G ka marrë 6 javë për ti shitur vetëm 100,000 në vitin e kaluar.

iPhone 4 është ofruar përmes China Unichom me kontratë dy vjeçare dhe gjithashtu përmes dyqaneve të Apple të cilat gjenden në Kinë i cili është tregu më i madhë në botë sa u përket dyqaneve të telefonave me më shumë se 800 milion abonentë.

China Unicom, e cila numëron China Mobile Ltd dhe China Telecom Corp Ltd si konkurentë të tij, është distributori kryesor për iPhone Apple në vend.
Shitjet e gjeneratave të kaluara të iPhonëve thuhet se kanë qenë të ngadalshme, ku shkak kryesor i këtij ngadalësimi kanë qenë çmimet e larta.

Lajmet e fundit>