Harduer

Desktopë të fuqishëm: Sisteme të shpejtë dhe të lirë, me Core i7

Feb 27 2009
0 Shpërndarje
Desktopë të fuqishëm: Sisteme të shpejtë dhe të lirë, me Core i7

Modeli Micro Express MicroFlex 92B (Blerja më e mirë) dhe Studio XPS e radhitur si i katërti, përdorin 2.93-GHz Core i7 940 CPU, që kushton rreth 580 dollarë.

Por të dy makinat kanë çmime më të lira se 2000 dollarë dhe kanë arritur rezultate pak më të ulëta se kompjuterët më të shpejtë në testin WorldBench6.

Na ka pëlqyer çmimi konkurrues i iBuy Power Video Pro dhe Acer Aspire Predator, me tiparet e fundit Stealth e me një dizajn të veshur në kasë të metaltë, të portokalltë. Nuk kanë Core i7 dhe të dy përdorin Core 2 Quad Q9550 “Penryn” CPU në vend të Core i7 por edhe këta ofrojnë rezultate mesatare në testin WorldBench 6.

 

Lajmet e fundit>