Lajmet

Disa imazhe të iOS 8 flasin për prezencën e aplikacioneve të reja

Mar 16 2014
0 Shpërndarje
Disa imazhe të iOS 8 flasin për prezencën e aplikacioneve të reja

ios8Imazhet e reja të versionit të ardhshëm të iOS kanë dalë në internet, duke na treguar se si mund të duket sistemi operativ. Sipas imazheve të rrjedhura në internet, iOS 8 ngjason shumë me versionin aktual, me ikona katrore dhe anë të hakurara.

Përveç dizajnit, imazhet zbulojnë prezencën e disa aplikacioneve të reja si HealthBook, TextEdit, Preview dhe Tips. Aplikacionet e reja thuhet se do të ndihmojnë përdoruesit, për të edituar të dhënat të ruajtura në iCloud.

Gjithsesi, këto ikona duke larg nga ajo çfarë pritet në fund sepse ato janë thjesht ikona të OS X. Gjenerata e re e platformës mobile të Apple është akoma muaj larg nga të prezantuarit zyrtarisht dhe mund të shohim ndryshime të mëdha dhe të shumta gjatë ciklit të saj të zhvillimit. (PCWorld Albanian)

Tags >

AppleiOS
Lajmet e fundit>