Lajmet

Disa të vërteta të hidhura rreth jetës online

Publikuar , 27 Prill 2014
0
Disa të vërteta të hidhura rreth jetës online

03Ja cilat janë disa të vërteta të hidhura të internetit. Duke filluar që prej postës elektronike dhe deri tek media sociale, vjen një moment kur të gjithë është mirë të përballen me të vërtetën e jetës online dhe mënyra më e thjeshtë për t’u njohur me këtë të vërtetë është shqyrtimi i grafikëve të mëposhtëm.

Artistët danezë Mikael Wulff dhe Andreas Morgenthaler kanë krijuar serinë e “Fakteve rreth të vërtetës” në uebfaqen e tyre të komedisë “Kind of Normal”. Grafikët komikë, por njëkohësisht me të dhëna të vërteta nxjerrin në pah disa të vërteta të hidhura të jetës së përditshme, kryesisht të asaj online.

Në qoftë se jeni vazhdimisht prezent në ueb apo në qoftë se jeni adhurues i mediave sociale, atëherë do të ishte mirë të ishit në dijeni të informacioneve të mëposhtme. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Një kompani Kineze shpall të drejtat e autorit mbi foton historike të vrimës së zezë

Tags >

online