Analiza

Dita e 80-të, 3 milion iPad të shitur

Publikuar , 22 Qershor 2010
0
Dita e 80-të, 3 milion iPad të shitur

iPad numër 3 milion është shitur gjatë ditës së djeshme dhe këtë shfiër e kanë konfirmuar edhe zyrtarisht përfaqësues të Apple.

Ky është një lajm i mrekullueshëm për Apple, që pati njoftuar me 4 qershor se ka shtiur iPad-in e 2 miliontë, e kjo do të thotë se kjo kompani ka shitur më shumë se një milion iPad për një periudhë më të shkurtë se 18 ditë.

Ka pasur shumë njerëz që kanë thënë se iPad nuk do të ishte një sukses, kur Apple e pati paraqitur në prill të këtij viti, por Apple ka vërtetuar të kundërtën me figura mbresëlënëse të shitjes.

Nëse Apple vazhdon me këto vlera, atëherë ka gjasa që të shes më shumë se 10 milion iPad deri në fund të vitit, që do të ishte diçka e jashtëzakonshme për vitin e parë të një produkti.

LEXO EDHE:  Çfarë po mendonte Samsung kur prezantoi dy telefonë të çuditshëm Galaxy S10 Lite dhe Note 10 Lite?