Lajmet

Ditë të mira por vinë për zhvilluesit open-source në GitHub

Nga: PCWorld
Publikuar , 09 Dhjetor 2020
Kompania ka planifikuar përditësime të tjera në të ardhmen si diskutimet për depozitat publik, vizualim i rrjedhës së punës dhe vlerësimet e varësisë. Ditë të mira por vinë për zhvilluesit open-source në GitHub

Është një keqkuptim i zakonshëm që njerëzit të cilët zhvillojnë kod të hapur open-source nuk fitojnë asgjë prej tij, por GitHub mendon ndryshe. Bizneset tashmë mund të mbështetin zhvilluesit open-source si pjesë e një përditësim madhor që po vjen në platformë.

Dhurimi në GitHub nuk është asgjë re sepse shërbim ju krijon mundësinë individëve ta bëjnë përmes GitHub Sponsors. Por ky përditësim do të thotë se kompanitë tani mund të dhurojnë për zhvilluesit dhe jo vetëm individët.

Kompanitë nga ana e tyre mund të përmirësojnë imazhin e tyre në sytë e publikut duke mbështetur zhvilluesit. Emri i kompanisë rreshtohet tek projekti ndërsa zhvilluesit përfiton para.

Përveç kësaj, GitHub do të sjellë një modalitet të errët njohur edhe si “Dark Mode.” Përdoruesit mund ta aktivizojnë ose manualisht përmes Settings ose automatikisht në nivel sistemi.

Nga dëshira për të ndihmuar zhvilluesit open-source tek lehtësia në shikim i GitHub, përditësimi ri bëhet i domosdoshëm për tu shkarkuar.

Kompania ka planifikuar përditësime të tjera në të ardhmen si diskutimet për depozitat publik, vizualim i rrjedhës së punës dhe vlerësimet e varësisë. /CIO.al

LEXO EDHE:  Përdoruesit e PayPal tashmë mund të transferojnë Bitcoin dhe Ethereum në portofolë dhe platforma të jashtme

Tags >

GitHub