Lajmet

Dolhpin Zero është një shfletues tërësisht për privatësi në Android

Publikuar , 22 Dhjetor 2013
0
Dolhpin Zero është një shfletues tërësisht për privatësi në Android

shfletusAndroid: Mund të kemi dëgjuar për formën “incognito” që e kanë shumica e shfletuesve modernë. Është e njëjta përvojë e shfletimit, por me ndërprerje të ndjekjes.

Dolphin Zero, që është nga kompania që ndodhet prapa një shfletuesi të shkëlqyer për Android, ka bërë një aplikacion posaçërisht për këtë qëllim.

Shfletuesi e ka të lëshuar “Do Not Track” sa më tepër që të jetë e mundur vetvetiu dhe premton që asnjëherë të mos ndjekë ose regjistrojë ndonjë informacion tuaj personal që mund të identifikohet.

Në vend se të bëjë mbajtjen në mend për të hapur një lloj të caktuar të tabeve, kjo e bën shumë të thjeshtë për të ju siguruar që të hulumtoni online në siguri dhe anonimitet.

Këtu mund të klikoni për të shkuar tek faqja për ta marrë këtë aplikacion. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Huawei i përgjigjet bllokimit të Android

Lajmet e fundit>