Vëzhgim

Doli seti i Minecraft nga LEGO

Publikuar , 17 Shkurt 2012
0
Doli seti i Minecraft nga LEGO

Ndërmarrja daneze LEGO i paraqiti hollësitë e reja dhe fotografitë të grumbullimit të vet me zhvilluesin suedez të lojës Minecraft, Mojang. Projekti filloi në dhjetorin e vitit 2011 me një hedhje në platformën e komunitetit LEGO CUUSOO, ku dashamirësit i paraqesin idetë për setet e reja të LEGo. Minecraft shumë shpejt mori 10,000 mbështetës dhe u bë paraqitja e parë në CUUSO për të kaluar vëzhgimin dhe për t’u bërë një prodhim i LEGO-s.

Bota LEGO Minecraft Micro mund të porositet në tregun online Jinx. Zotëruesi i idesë nga i cili u realizua projekti LEGO CUUSOO do të marrë 1% të të gjitha shitjeve në treg. Mojang tashmë ka lajmëruar që do të dhurojë burimet e veta për bamirësi./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë

Lajmet e fundit>