Analiza

Dominimi i botës: Ja se si ka ndihmuar teknologjia

Publikuar , 18 Maj 2013
0
Dominimi i botës: Ja se si ka ndihmuar teknologjia

teknologjiTeknologjia ka ndryshuar plotësisht mënyrën se si i bëjmë sot gjërat.

Ky konstatim qarkullon prej vitesh, prandaj shpeshherë mund të na rastisë të mendojmë për të kaluarën dhe mënyrën si i bënim gjërat vite më parë.

Për shembull, kujtoni vitin 1992 duke sjellë ndërmend mënyrën se si bënit blerje, se si flirtonit apo se si mund të planifikonte dikush në atë kohë si të sundonte të botën. Në asnjë nga këto aktivitete nuk përfshihej kompjuteri, apo jo?

Në imazhin komik të mëposhtëm, Doghouse Diaries ka rreshtuar një sërë detyrash apo aktivitetesh që i bëjmë gjithmonë, në kohë të ndryshme. Sot, teknologjia ka ndryshuar gjithçka në mënyrën se si jetojmë. (PCWorld Albanian)

infografik

LEXO EDHE:  Agjencia hapësinore NASA është hakuar

Lajmet e fundit>