Lajmet

Dropbox shton funksione të reja

Mar 29 2013
0 Shpërndarje
Dropbox shton funksione të reja

dropbox.Nëse jeni një përdorues i Dropbox, jeni në dijeni të lidhjeve të përmbajtjeve që miqtë, familjarët tuaj etj, ju dërgojnë.

Dropbox ka nxjerrë një karakteristikë të re që gjurmon të gjithë përmbajtjet tuaja që keni vizituar tek këto lidhje të ndara. Ju mund ti mbani këto gjurmime për prova, apo thjesht për t’iu ndihmuar juve të gjurmoni ato që doni.

Konkurruesit e tij Google Drive, SkyDrive, Box etj, konkurrojnë më ndarjen e tregut duke rritur numrin e konsumatorëve dhe rolin e kompanisë.

Kompania pret të shndërrohet në një nga kompanitë më të njohura me më shumë treg duke u bërë një ofrues publik vitin e kaluar. Shtimi i fundit është një hap drejt asaj ndërfaqe.

Gjithsesi Dropbox ka një fokus më të fuqishëm në integrimin me partnerë dhe aplikacione. (PCWorld Albanian)

dropbox

Lajmet e fundit>