Analiza

Dropbox si open-source

Jul 31 2011
0 Shpërndarje
Dropbox si open-source

Në Fak3r, jipet një udhëzim rreth krijimit të një sistemi të sinkronizuar, në stilin Dropbox, të fuqizuar nga një lidhje SSH në rrjetin e shtëpisë tuaj dhe urdhërin rsync. Setupi është i përqëndruar në përdorimin e kutive Linux brenda rrjetit tuaj personal, por që nga koha kur keni mundësi të qaseni në Cygwin (një port në Windows me shumë urdhëra të dobishëm Linux), ndryshimi i dizajnit të tyre për të punuar me makinat Windows mund të jetë mjaft i lehtë.

Lexoni më shumë këtu./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>