Vëzhgim

Duke kërkuar në faqen e Google në Facebook

Publikuar , 17 Dhjetor 2011
0
Duke kërkuar në faqen e Google në Facebook

Për tu arëgtuar edhe më shumë, përdoruesi i Reddit vendosi të shikojë edhe më në detaje dhe të kërkojë rezultatet në komentet e secilit postim.

TheNextWeb dëshiron të besoj se nuk ka mundësi që njerëzit që shfrytëzojnë intenretin të jenë aq të paditur sa të mendojnë se faqja në Facebook e Google është një motor kërkimi, por sikurse që thuhet në ReadWriteWeb, ka me miliona përdorues të internetit që nuk janë aq “të aftë” për internet dhe për të cilët në fakt Facebook është interneti. Pra kjo ndoshta nuk është edhe e çuditshme… /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë