Softuer

Dy mënyra për ta luftuar ekzagjerimin

Publikuar , 02 Janar 2009
0
Dy mënyra për ta luftuar ekzagjerimin

Unë përdor Nero, por ky aplikacion monstruoz për kopjim disqesh duket se po rritet më shumë pas çdo versioni të ri.
Në anën tjetër të spektrit është ImgBurn (find.pcworld.com/61194), një program i vogël por i fuqishëm, i cili kopjon CD, DVD dhe nëse disku juaj optik e përkrah, edhe Blu-ray. Punon në çdo platformë të Windows si dhe në Linux. Një aplikacion i stërmadh të cilin e shmang është Photoshop.
Ndërlikimi i tij më tmerron. Kjo është arsyeja pse dua Paint.Net (find.pcworld.com/61195), një program falas për foto dhe imazhe, që është i mbushur me tipare si, puna me shumë imazhe njëherësh, layers, kthim mbrapa i pakufizuar dhe filtra të shumtë, por nuk është i pakalueshëm.

LEXO EDHE:  Tani e tutje mund të postoni në Instagram direkt nga Facebook

Lajmet e fundit>