Softuer

Dyqane rrobash me etiketa RFID

Publikuar , 17 Tetor 2011
0
Dyqane rrobash me etiketa RFID

Etiketat në rroba duke sikurse ato normale megjithëse në një pjesë të tyre më të madhe gjendet e përfshirë edhe çipi RFID. RFID’të janë të pozicionuara nën një rresh të monitorëve LCD dhe pasi që një rrobë të merret në duar të konsumatorit, monitori do të shfaq imazhe shtesë, filma dhe informata mbi produktin, që ndërlidhen me rrobat që po shikohen nga konsumatori. 

Nëse konsumatori zëvendëson rrobat pranë ekranit, atëherë shfaqen informacione tjera në të. Rrobat me RFID jo vetëm që ju ofrojnë konsumatorëve të dhëna të mjaftueshme, por ato edhe mundësojnë që dyqani të ketë edhe një pamje më të mirë të stokut me vlerë me detaje të ndërlidhura me statistikat se cila palë e rrobave po shikohet më shumë, e cila më pak. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Tashmë mund të planifikoni postimin e cicërimave në Twitter