Lajmet

E ardhmja e Wikipedia-s

Publikuar , 07 Nëntor 2009
0
E ardhmja e Wikipedia-s

Vizioni i Wikipedia-s është “një botë ku çdo përson mund të ndajë shumën e të gjithë njohurisë njerëzore”. Enciklopedia e shkruar nga të gjithë nisi aktivitetin në vitin 2001 dhe sot numëron rreth 13 milionë shkrime të mirëmbajtura në baza vullnetare.

Një ndër karakteristikat më të vlerësuara të Wikipedia është paanshmëria e përmbajtjes. “Njerëzit mblidhen tek Wikipedia me vizione të ndryshme, por në fund, ata të gjithë bashkëpunojnë për të dhënë më të mirën e tyre, duke bashkëpunuar me persona të tjerë” thotë Wales.

Shkrimin e plotë mund ta lexoni këtu.

LEXO EDHE:  A kufizon Instagram shtrirjen e postimeve?

Lajmet e fundit>