Blog

E gjithë Suedia përfundon në Airbnb, promovon hapësira publike

Publikuar , 25 Maj 2017
0
Në bashkëpunim me Visit Sweden, sajti zyrtar turistik i vendit, AirBnb ka listuar të gjithë vendin në një pjesë të sajtit. E gjithë Suedia përfundon në Airbnb, promovon hapësira publike

Suedi ka listuar të gjitha parqet publike dhe plazhet në Airbnb për të promovuar politikat e saj “free roaming”.

Nuk bëhet fjalë për tarifa komunikimit por zero tarifa për tu qasur në ambjente publike por edhe private për rekreacion dhe ushtrim të aktivitetit fizik.

Në bashkëpunim me Visit Sweden, sajti zyrtar turistik i vendit, AirBnb ka listuar të gjithë vendin në një pjesë të sajtit.

Filozofia e Suedisë “Allenmansratten” do të thotë zero kosto për ata që duan të përjetojnë natyrën Suedeze. Secila prej ofertave ka një çati të hapur, ajër të kondicionuar dhe ngrohje natyrale.

Ideja është se njerëzit nuk kanë pse të prenotojnë në mëynrë që të vizitojnë vendin. Mjafton të marrin një tendë me vehte dhe të qasen në çdo vend publik. Kjo nismë mbrohet nga ligjet Suedeze. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Airbnb, aplikacion apo agjent pronash?