Lajmet

Eagle Mobile me ofertë të re për rininë shqiptare

Publikuar , 22 Shtator 2009
0
Eagle Mobile me ofertë të re për rininë shqiptare

Tarifa rinore më e suksesshme dhe më e përzgjedhur në Shqipëri, ajo “Riniring” është paraqitur me oferta dhe çmime fantastike për abonentët e operatorit Eagle Mobile. Oferta e re “Riniring Plus” do të sjellë më shumë argëtim,  lehtësi dhe komoditet të mëtejshëm në komunikimin e abonentëve të këtij programi.

Përfaqësues të kompanisë kanë ndërmarrë edhe fushatë tjera surprizash, kur me datë 22 shtator, abonentët e pakos Riniring do të përfitojnë falas 1000 minuta, 100 SMS dhe 100 MMS drejt grupit Rinirg.

Për të përfituar nga kjo ofertë fantastike dhe që vjen me çmime mjaft të përshtatshme, çdo abonent Riniring mjafton të bëjë një rimbushje me kartë 500 lekë në muaj (me TVSH) dhe të konfirmojë me një SMS pjesëmarrjen në këtë ofertë (SMS konfirmues kushton 500 Lekë me TVSH). Pas SMS-it të konfirmimit, abonentët Riniring do të kenë mundësi të përdorin 1000 minutat, 100 SMS dhe 100 MMS përgjatë 30 ditëve në vazhdim. Abonentët do të mund të marrin maksimalisht 1 bonus për çdo 30 ditë. Për të kontrolluar sasinë e mbetur të bonusit përfituesit mund të dërgojnë SMS falas në numrin 55055.
Krahas kësaj, Eagle Mobile ka dhuruar mundësi të reja për klientët në programin tarifor standard me parapagesë (standard prepaid).

Çmimet e reja të kësaj tarife pritet që të jenë edhe më tërheqëse se më parë. Thirrjet drejt numrave Eagle do të kryhen me vetëm 22 Lekë për min (pa TVSH), nga 25 Lekë për minutë që ishte më parë. Ndërsa thirrjet drejt operatoreve fiks janë ulur në 20 Lekë për minutë (pa TVSH).

LEXO EDHE:  Përdoruesit ankohen po ankohen për iOS 13.2