Lajmet

eBay tani i lejon shitësit të plotësojnë automatikisht listat duke skanuar barkodet e produktit

Publikuar , 20 Prill 2018
Sapo eBay të njohë produktin, duhet të plotësojë një përshkrim bazë, fotot e aksioneve dhe të sugjerojë një çmim fillestar të bazuar në të dhënat historike dhe analizën parashikuese. eBay tani i lejon shitësit të plotësojnë automatikisht listat duke skanuar barkodet e produktit

eBay po përditëson aplikacionet e saj Android dhe iOS për të përmirësuar procesin e listimit duke i lejuar shitësit të skanojnë barkodin e një artikulli. Ky funksion i ri tani është në shënjestër të shitësve për të ndihmuar në plotësimin e disa informacioneve të listimit kur skanoni një barkod të produktit.

Nëse keni kutinë për atë që keni ndërmend të shisni, do të jeni në gjendje të skanoni barkodin dhe pastaj të shënoni gjendjen e artikullit. Sapo eBay të njohë produktin, duhet të plotësojë një përshkrim bazë, fotot e aksioneve dhe të sugjerojë një çmim fillestar të bazuar në të dhënat historike dhe analizën parashikuese.

Nëse nuk keni akses në barkodin e një artikulli, këto veprime të njëjta duhet të jenë të disponueshme duke shikuar lart dhe duke zgjedhur një produkt sipas emrit. E gjithë ky informacion i automatizuar është i redaktueshëm, kështu që ju nuk jeni të mbërthyer me atë që sugjeron eBay.

Engadget thotë se tipari ka për qëllim shitësit e rinj të cilët nuk mund të jenë aq familjarë me mënyrën se si funksionon platforma. Kjo gjuhë sugjeron se eBay ende shpreson të zgjerojë bazën e saj të konsumatorëve në një treg e-commerce që po mbushet gjithnjë e më shumë nga aplikacionet, asistentët e zërit dhe shpërndarjen në ofertë, si dhe konkurrentët e bazuar në vendndodhje si Craigslist, Marketplace në Facebook dhe Letgo. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  10 vite më parë u prezantua iPad i parë

Tags >

eBay