Softuer

eBay blen prodhuesin e softuerëve mobil Critical Patch

Dec 15 2010
0 Shpërndarje
eBay blen prodhuesin e softuerëve mobil Critical Patch

“Ne e kemi seriozisht punën e zbulimeve në tregun mobil” tha Mark Carges, CTO i produkteve globale pranë eBay Marketplace. “Integrimi i ekipit të Critical Path Software me eBay do të sjellë një fitore të madhe për blerësit mobil anembanë botës dhe përmes kësaj ne do të jemi në gjendjet ë blejmë dhe shesim kudo, në çfarëdo kohe dhe pothuajse çdo gjë”.

Critical Path ka punuar me eBay në aplikacione që iu mundësojnë përdoruesve të lidhen me shtëpinë e ankandit online si dhe me shërbime tjera siç janë reklamat e klasifikuara, tregun StubHub dhe Shopping.com. Sa i përket detajeve financiare të reklamës, ato nuk u bënë të ditura. /pcworldalbanian

Lajmet e fundit>