Lajmet

Edhe Giphy kopjon historitë e Snapchat

Aug 21 2018
0 Shpërndarje
Historitë do të jenë të disponueshme në desktop dhe celular. Është një lëvizje interesante për Giphy, ndërsa ndryshon nga një bazë të dhënash GIF në atë që merr më shumë rol redaktues. Edhe Giphy kopjon historitë e Snapchat

Ne kemi qenë në gjendje të shpëtojmë nga përhapja e shumëfishtë e Snapchat Stories që nga viti i kaluar, duke e parë atë të zëvendësohej nga Instagram dhe të kopjohej në gjithçka nga WhatsApp.

Tani Giphy njofton se është duke rifreskuar faqen e saj për të shfaqur në mënyrë të dukshme Historitë, të cilat do të kurohen nga një ekip redaktues. Historitë do të përqendrohen në temën e trendit të ditës, të treguara përmes GIF-ve.

Një histori do të publikohet çdo orë, e kuruar nga kategoritë e Argëtimit, Sporteve dhe Reagimeve.

Historitë do të jenë të disponueshme në desktop dhe celular. Është një lëvizje interesante për Giphy, ndërsa ndryshon nga një bazë të dhënash GIF në atë që merr më shumë rol redaktues.

Giphy gjithashtu do të hapë Historitë për Partnerët dhe Artistët më vonë këtë vit dhe ata do të jenë në gjendje të krijojnë dhe shpërndajnë Historitë e tyre të kuruara. /PCWorld Albanian

Tags >

Giphy
Lajmet e fundit>