Lajmet

Edhe Homoseksualët tani kanë Facebook të dedikuar vetëm për ta

Publikuar , 07 Shtator 2010
0
Edhe Homoseksualët tani kanë Facebook të dedikuar vetëm për ta

Facebook i cili u dedokohet Homoseksualëve sot ka 40 mijë anëtarë, edhe pse ka shumë pak javë pasi që u hap Facebook i dedikuar për Guy ka arritur edhe të mbledhë fonde. David Bohnett,themeluesi i Geocities, sapo ka firmosur një cek prej 250 mijë dollarësh për të ndihmuar nismën për të gjetur edhe më shumë ndjekës të rinj. Faqet e tjera në internet këtë nismë e gjykojnë si rrjetin social më të mrekullueshëm. Këtë vlerësim ata e bënë pasi që ky rrjet i bashkon idetë më gjeniale të të gjitha rrjeteve sociale, dhe me këtë krijon një model biznesi mjaft fitues.

Për të qenë pjesë e këtij rrjeti social, mund të përdoren të dhënat e hedhura nga secili në Facebook dhe më pas organizohen ngjarje të ndryshme, fitohen udhëtime me anije, ngarkohen foto të ndryshme, dhe gjithashtu mund të diskutohet se si mund të takosh një person të caktuar dhe se si mund të përditësohet faqja personale ashtu sikurse në Twitter që mund të ndjekësh përdorues të tjerë dhe mund të kesh ‘followers’, mirëpo nuk është e thënë që të dy kategoritë duhet të koincidojnë.

LEXO EDHE:  Vetëm në 2021 iPhone do të ketë sigurinë biometrike që Galaxy S10 e ofron sot