Lajmet

Emri zyrtar i Android N do të jetë, Nougat

Jul 1 2016
0 Shpërndarje
Emri zyrtar i Android N do të jetë, Nougat

CmNf5E2WYAATmg_Google zyrtarisht ka zbuluar emrin e koduar të Android N: “Nougat.” Kompania gjithashtu zbuloi statujën e re të Android i cili karakterizohet nga nuska e blertë tradicionale i cili qëndron mbi tre kutia prej konfeksione embëlsire.

Android Nougat do të jetë versioni final i versioneve paraprake për zhvilluesit të sistemit operativ më popullor në planet. Debutimi zyrtar pritet gjatë tre mujorit të fundit të këtij viti. Nougat do të sjellë një panel të ridizenjuar njoftimesh, mbështetje dy aplikacione njëherazi në ekran dhe më shumë hapësirë për realitetin virtual. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>