Blog

Epoka e botës mobile ka filluar

Publikuar , 26 Shkurt 2018
0
Operatorët celularë dhe lojtarët e tjerë të industrisë do të diskutojnë për trendët më të fundit në një prej shfaqjeve më të njohura të industrisë. Epoka e botës mobile ka filluar

Më shumë se 100,000 njerëz do të bashkohen në Barcelonë këtë javë për Kongresin Mobil Botëror të GSMA.

Prodhuesit e telefonëve, operatorët celularë dhe lojtarët e tjerë të industrisë do të diskutojnë për trendët më të fundit në një prej shfaqjeve më të njohura të industrisë.

Grafiku i mëposhtëm ilustron disa fakte kryesore për tregun e telefonëve inteligjentë dhe hedh dritë mbi disa trende që do të lënë gjurmë në aktivitet. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Monedhat dixhitale nuk kanë për të zëvendësuar dollarin

Lajmet e fundit>