Harduer

Epson prezanton katër projektorë të rinj me rezolucion 1080p

Publikuar , 08 Shtator 2009
0
Epson prezanton katër projektorë të rinj me rezolucion 1080p

8100 veçohet me një ratë kontrasti prej 36.000:1 dhe një shkallë bardhësie prej 1800 lumen. Ai gjithashtu përfshin sistem dinamik Iris që mundëson kontrollim të ndriçimit prej frame në frame (deri në 60 frame në sekondë ), duke ndihmuar kështu për filma me dukje të bukur dhe ndërrim të shpejtë të skenave.

Natyrisht çmimi prej 1599 dollarë nuk është diçka që mund të krahasohet me skenën e projektorëve nën 1000 dollarë që janë duke u paraqitur në treg, por Epson përfaqëson një grup të dytë të ofertave më të lira me specifika të cilat sigurisht do të ju kishin kushtuar dyfish më shumë para një viti.

Prisni që 8100 të pritet më vonë gjatë muajit tetor së bashku me një zbritje prej 100$ që sjellë çmimin në 1499$.

LEXO EDHE:  A është 2020 viti i telefonëve me ekran që palosen?