Vëzhgim

Eric Schmidt regjistrohet në Google+

Publikuar , 13 Tetor 2011
0
Eric Schmidt regjistrohet në Google+

Ka qenë vërtet një gjë jo edhe aq e hijshme që vetë punëtorët e Google nuk e përdorin rrjetin Google+. Vetëm dy ekzekutivë të Google – zëvendës kryetari i lartë i Chrome, Sundar Pichai, dhe zëvendës kryetari i lartë për biznese shoqërore, Vic Gundotra – ishin përdorues aktivë të Google+ (së paku në mënyrë publike – është e rëndësishme të thuhet që ekzekutivët e tjerë të Google mund të kenë qenë më aktivë në mënyrë private).

Google, gjatë javëve të fundit, ka marrë shqyrtime shtesë. Trafiku i Google+ ka shënuar rënie që nga lëshimi publik dhe një përçartje e inxhinierëve të Google rreth asaj se si Google+ “është një shembull parësor i dështimit tonë të plotë për t’i kuptuar platformat nga nivelet më të larta të udhëheqjes ekzekutive deri tek punëtorët e nivelit më të ulët.”/pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë