Softuer

Error 3200 për kalim në iOS 5

Publikuar , 13 Tetor 2011
0
Error 3200 për kalim në iOS 5

Problemi më kryesues kur bëhet kalimi në iOS 5 është “Error 3200”. Përfaqësuesit nga Apple janë duke iu thënë shumë përdoruesve që me këtë problem janë duke u marrë dhe shtoi që përdoruesi nuk mund të bëjë ndonjë gjë për ta ndryshuar problemin.

Problemi është duke ndodhur për shkak se ka shumë njerëz që janë duke u munduar që të qasen në serverët e Apple në të njëjtën kohë. Përfaqësuesit nga Apple thonë që problemet do të largohen pas pak orëve.

Problemi fillon kur pajisja juaj provon që të kontaktojë serverët e Apple për autorizim. Kur serverët tejngarkoheshin, shumë nga kërkesat nuk ishin përmbushur. Si rezultat, shumë përdorues janë duke provuar përsëri kalimin në iOS 5, ku zhduket Errori 3200.

Kështu që një nga rrugët për ta zhgjidhur problemin është që thjesht të provoni ta kryeni kalimin.

Probleme të tjera që janë raportuar janë:
– Nevoja për t’i njohur të gjithë aplikacionet

– Backupi merr shumë kohë.

-Shkarkimi merr shumë kohë.

Në anën tjetër, disa përdorues janë duke thënë që procesi ka shkuar në rregull./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Microsoft publikon përditësimin e parë madhor të Windows 10