Biznes

Evernote në vështirësi financiare, kompania largon 15% të punonjësve

Publikuar , 19 Shtator 2018
0
A po shkon Evernote drejt një spiraleje vdekjeje? Numri i aktiv i përdoruesve kanë qëndruar në vend të paktën prej gjashtë vitesh. Evernote në vështirësi financiare, kompania largon 15% të punonjësve

Evernote është në krizë dhe ky nuk përbën më një sekret. Kompania pas aplikacionit të njohur të shënimeve është përpjekur të rikuperojë imazhin që humbi pas skandalit të privatësisë tre vite më parë.

Tashmë sipas TechCrunch kompania 15% të fuqisë punëtore, ose 54 punonjës për tu fokusuar tek zhvillimi dhe inixhinieria e produktit.

A po shkon Evernote drejt një spiraleje vdekjeje? Numri i aktiv i përdoruesve kanë qëndruar në vend të paktën prej gjashtë vitesh.

TË NGJASHME >

Edhe pse ka arritur të tërheqë financime me vlerë deri në 300 milion dollarë, sipas TechCrunch së shpejti kompania mund të përballet me mungesë fondesh.

Ende ekzekutivët e saj thanë se balancat janë të qëndrueshme ku numëron 30 milion dollarë në portofolin e saj.

Aplikacioni ka 225 milion përdorues dhe mbi 9 miliardë shënime janë regjistruar në platformë. /CIO Albanian

LEXO EDHE:  Kina kërkon pavarësi teknologjike nga Amerika por nuk ka për të qenë e lehtë