Harduer

Evo 4G punon në 1.267 GHz

Publikuar , 16 Qershor 2010
0
Evo 4G punon në 1.267 GHz

“Rezultatet Linepack kërcyen nga 6.9 MFLOPS në 8.8 MFLOPS. Kjo është pothuajse një rritje prej 30 për qind në shpejtësi” konfirmoi ai për Xda-Developers në një postim në forum.

“Testimi SetCPU gjithashtu kërceu për një sasi të theksueshme. Thjeshtë thënë bëhet fjalë për një modifikim të drejtpërdrejt, por overclocking nuk kërkon një rritje të lehtë të voltazhës në krahasim me modelin bazë”.

Coolbho3000 gjithashtu ka theksuar se Froyo (Android 2.2) padyshim që do të ishte ndihmë e madhe në shpejtësinë e zakonshme të Evo dhe në rritjen e shpejtësisë së tij.

“Dhe ne madje mund të ulim kapacitetin e fuqisë për të kursyer baterinë(e dimë që jeta e baterisë në EVO nuk është aq e mirë)” shkroi ai në postimin e tij.

“Kjo gjithashtu do të duhej të funksionojë edhe për HTC incredible, sepse që të dy përdorin silikon të ngjashëm, por nuk ka garancione për këtë punë”.

LEXO EDHE:  Samsung është pas LG në teknologjinë e ekraneve të TV por kjo mund të ndryshojë shpejt