Lajmet

Evolucioni i celularëve nga viti 1985 deri më sot (Video)

Publikuar , 27 Shkurt 2013
Evolucioni i celularëve nga viti 1985 deri më sot (Video)

Mobile phones evolutionCelularët në ditët e sotme janë bërë pjesë e pandashme e jetës sonë.

Megjithatë, para njëzet viteve, ishin shumë të shtrenjtë dhe gjendeshin vetëm në duart e njerëzve të zgjedhur apo ndoshta vetëm në duart e të pasurve.

Por shumë shpejt ky raport erdhi duke u përmbysur dhe celularët u shtrinë në të gjithë globin, duke u bërë të pandashëm për jetën e gjithsecilit.

Sot me anë të tyre, ne përveç telefonatave mund të realizojmë dhe shumë shërbime të tjera, që shumë vite më parë nuk realizoheshin.

Në këtë video inçizim mund ta shihni evolucionin e celularëve nga viti 1985 e deri më sot dhe vlerësoni se a i’a vlen të ankohemi në mangësitë e pajisjeve iPhone apo Galaxy. (PCWorld Albanian)

LEXO EDHE:  Më 29 Janar Uplift Albania Demo-Day zbulon startupet më premtuese të rajonit

Tags >

celular