Lajmet

Evolucioni i kamerës së Apple iPhone përgjatë viteve (Infografik)

Publikuar , 30 Janar 2016
0
Evolucioni i kamerës së Apple iPhone përgjatë viteve (Infografik)

iPhoneCameraEvoFeat-644x373Përgjatë viteve iPhone është ballafaquar me një evolucion mjaft interaktiv ku secili model përmban funksionalitete të reja krahasuar me paraardhësin. Edhe pse ndryshimet në dukje janë të vogla nga viti në vit, nëse i hidhni një sy evolucionit të kësaj paisje do të mësoni se Apple ka ndjekur një rrugë të gjatë për të mbërritur gjer këtu.

Kamera është komponenti më i dukshëm i këtij evolucioni. Nëse krahasoni fotot e realizuara me modelin e parë dhe me një model iPhone 6S, diferencat janë lehtësisht të dallueshme.

Infografiku i paraqitur mëposhtë tregon sesi ka ndryshuar kamera e iPhone përgjatë viteve. (PCWorld Albanian)

Lynda

Evolution-iPhone-Camera-2

LEXO EDHE:  Modelet e vjetra të iPhone dhe iPad kanë probleme me GPS

Tags >

iphone
Lajmet e fundit>