Harduer

Evolucioni i serisë Samsung Galaxy S [Infografik]

Mar 23 2013
0 Shpërndarje
Evolucioni i serisë Samsung Galaxy S [Infografik]

Samsung Galaxy S është sinonim për pajisjet top modele të cilat përdorin si forcë lëvizëse sistemin operativ Android.

Urime për të gjithë aktorët e tjerë të përfshirë në botën e Android-it, mirëpo Samsung me kombinimin e marketingut dhe aftësive të inxhinierëve të vet ka arritur atë që përmendëm më lartë.

Ekipi nga faqja holandeze TopTienMobiel ka bërë një infografik “simpatik” i cili do të na tregojë evolucionin e pajisjeve mobile të Samsung nga seria Galaxy S. (PCWorld Albanian)

samsung galaxy s infografika

Lajmet e fundit>