Lajmet

Evolucioni i sistemit operativ iOS (Infografik)

Publikuar , 15 Shtator 2014
0
Evolucioni i sistemit operativ iOS (Infografik)

evolution-of-ios-feat-640iPhone 6 dhe 6 Plus tashmë janë prezantuar për publikun, si dhe përdorin versionin më të fundit të sistemit operativ iOS.

Ky sistem, që është ekskluziv vetëm për pajisjet e prodhuara nga Apple, ka dëshmuar veten të jetë një sistem mjaft i qëndrueshëm dhe që ka ofruar një përvojë të kënaqshme për përdoruesit, prandaj mund të jetë gjë interesante të shihet rrugëtimi i këtij sistemi nga iPhone 2G, që atë kohë ishte versioni iOS 1, e deri tek versioni i tanishëm, iOS 8.

Më poshtë mund të shihni krahasimet dhe të riktheni çastet nostalgjike nga e kaluara. (PCWorldAlbanian)

evolution-of-ios-small

LEXO EDHE:  Cilat janë llojet e 5G dhe sa e shpejtë është krahasuar me 4G