Lajmet

Facebook i kërkohet të rishohë vendimin për përjashtim e ish presidentit Trump

Nga: PCWorld
Publikuar , 06 Maj 2021
Tashmë Facebook duhet të kthejë përgjigje brenda 6 muajsh. Megjithatë dëbimi mbetet në fuqi. Facebook i kërkohet të rishohë vendimin për përjashtim e ish presidentit Trump

Përjashtimi i Donald Trump nga rrjeti social Facebook dhe Instagram u rishikua nga Bordi i Mbikëqyrjes së Facebook duke e lënë në fuqi.

Megjithatë ky bord tha se natyra e përhershme e këtij dëbimi përbën shqetësim dhe është jashtë çdo lloj penaliteti normal që rrjeti social ka aplikuar në të kaluarën.

Kështu Facebook është urdhëruar të rishohë vendimin. Ish Presidenti Amerikan u dëbua nga të dy uebsajtet në Janar pas protestave në Capitol Hill.

Tashmë Facebook duhet të kthejë përgjigje brenda 6 muajsh. Megjithatë dëbimi mbetet në fuqi.

Bordi i Mbikëqyrjes konsiderohet edhe si Gjykata Supreme e Facebook e cili verifikon vendimet e ndërmarra nga rrjeti social nëse janë të drejta apo jo.

LEXO EDHE:  Postimet e grupeve publike të Facebook do të shfaqen edhe tek ata që nuk janë pjesë e tyre