Lajmet

Facebook lançoi një aplikacion desktop të Workplace

Oct 9 2017
0 Shpërndarje
Ndërsa Facebook filloi si një rrjet social, natura e platformës e bën atë një opsion joshës për bizneset. Pothuajse çdo biznes ka një faqe në Facebook. Facebook lançoi një aplikacion desktop të Workplace

Facebook zyrtarisht lançoi aplikacionet desktop të Facebook Workplace për Mac dhe Windows raportoi TechCrunch.

Aplikacioni vjen së bashku me një funksionalitet të shumë kërkuar për shpërndarjen e ekranit.

Aktualisht këto dy veçori janë të disponueshme në Workplace, i cili është softueri i produktivitetit të Facebook dizajnuar për të konkurruar me Slack.

Sa i takon numrave, 14,000 biznese aktualisht përdorin platformën dhe së fundi kompanisë i është bashkuar Wal-Mart. Por Slack është ai që dominon edhe pse lidhjet e afërta të Workplace me Facebook mund ta ndihmojë të thyejë konkurrencën.

Ndërsa Facebook filloi si një rrjet social, natura e platformës e bën atë një opsion joshës për bizneset. Pothuajse çdo biznes ka një faqe në Facebook.

Aplikacioni desktop i Workplace është përpjekja e parë në desktop e kompanisë prej kohësh.

Rrjeti social është përqendruar kryesisht në platformat mobile dhe kjo ka kuptim sepse shumica e përdoruesve bazohen tek telefonët e tyre për informacion dhe punë sot.

Megjithatë ekipi i Workplace tha se aplikacioni ka qenë një prej veçorive më të kërkuara nga përdoruesit. /PCWorld Albanian

Lajmet e fundit>