Vëzhgim

Facebook lëshon listat grupuese të shokëve

Sep 13 2011
0 Shpërndarje
Facebook lëshon listat grupuese të shokëve

Ashtu siç është pritur, Facebook lëshoi përditësime në veçorinë e vet Friend Lists. Qëllimi është lehtësimi i shikimi të më shumë njerëzve për të cilët keni nevojë, po ashtu edhe të shkëmbeni përmbajtje me njerëzit që doni. Lista e përmirësuar e shokëve gjatë kësaj jave do të jetë e gatshme për të gjithë përdoruesit e rrjetit Facebook.

Facebook e ka pasur veçorinë e listave të shokëve për një kohë të gjatë, por vetëm disa përdorues e dinë atë dhe madje edhe më pak dinë t’i përdorin këto lista./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>