Vëzhgim

Facebook me sistem të ri reklamash

Publikuar , 20 Dhjetor 2011
0
Facebook me sistem të ri reklamash

Faqet si Inside Facebook dhe TechCrunch kanë marrë pohimin nga Facebook që këto ndryshime do të paraqiten në fillim të vitit të ardhshëm.

Është mëse e sigurt që kjo risi nuk do të pëlqehet nga shumë përdorues. Facebook do ta vendos këtë prjekt si aventurë e vlefshme ku reklamuesit i paraqesin programet e tyre përgjatë veprimtarive nga miqtë tuaj, shumë më mirë se sa banerët tradicionalë.  Në anën tjetër, paraqitja e shpeshtë e reklamave të sponsorura në furnizuesin kryesor me përditësime, pa marrë parasysh se sa i lidhur me jetën e përditshme të përdoruesve është rrjeti Facebook, do të rezultojë që turma të përdoruesve të largohen nga ky rrjet./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë