Softuer

Facebook Messenger për Windows

Publikuar , 05 Mars 2012
0
Facebook Messenger për Windows

Facebook thotë: “Për ata nga ju në Mac, ne tani jemi të zënë duke punuar në Messengerin për Mac. Rrini të qasur.” Facebook Messenger për Windows mund të shkarkohet këtu për Windows 7 dhe ai do të reklamohet tek përdoruesit e Windows përgjatë tërë botës në javën e ardhshme në vijim. Facebook

Facebook Chat ka qenë mjaft i popullarizuar në gjerësi. Faqja e Messenger Live i Microsoft që ua mundëson përdoruesve të bisedojnë në chatin e rrjetit Facebook, të lexojnë përditësime nga shokët dhe të shpërndajnë teknikisht, sipas App Data, është aplikacioni më i popullarizuar i rrjetit Facebook, me 22.4 milionë përdorues aktivë  mujorë dhe diku rreth 19.1 milionë përdorues aktivë ditorë. Messenger për Windows do të mund të ishte i përdorshëm atje ku nuk ka Hotmail, SkyDrive ose veçori të tjera të Microsoftit për t’i bezdisur përdoruesit./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Njihuni me aplikacionin e ri të Facebook që do të ndajë Instagramin në dy

Lajmet e fundit>