Analiza

Facebook numëron 1 miliard përdorues aktivë në muaj vetëm nga paisjet mobile

Publikuar , 03 Nëntor 2016
0
Facebook numëron 1 miliard përdorues aktivë në muaj vetëm nga paisjet mobile

facebook_connections-930x458Në raportin e tre mujorit të tretë të 2016-tës, Facebook zbuloi një statistikë interesante. Rrjeti social tashmë numëron 1,79 miliard përdorues aktivë në muaj dhe 1.66 miliard përdorues aktivë mobil.

Kompania gjithashtu tha se tashmë numëron 1,18 miliard përdorues aktivë në ditë dhe 1.09 miliard prej tyre qasen në rrjetin social nga celulari. Por mbase statistika më e rëndësishme është ajo 1 miliard përdoruesve vetëm-mobil ditor.

Sot 58.95% e përdoruesve qasen në rrjetin social vetëm nga një paisje mobile. 65.9% e përdoruesve qasen në rrjetin social çdo ditë ndërsa 65.7% qasen nga një telefon mobil.

Mëposhtë ju ftojmë të ndiqni grafikët të cilët ilustrojnë mësë miri suksesin e pakontestueshëm të rrjetit social. (PCWorld Albanian)

fb_mobile_daily_q3_2016 fb_mobile_monthly_q3_2016 fb_daily_q3_2016 facebook_monthly_q3_2016

LEXO EDHE:  Me Galaxy S11 Samsung mund të kopjojë një teknologji të iPhone përdorur prej disa vitesh

Tags >

Facebook