Analiza

Facebook numëron mbi 140 miliard fotografi

Publikuar , 19 Shtator 2011
0
Facebook numëron mbi 140 miliard fotografi

Diagrami më poshtë tregon një katror që përfaqëson 140 miliard fotografitë e Facebook që janë ngarkuar në të qysh prej startit dhe në anën e majtë poshtë (ku është bërë zmadhimi) është sasia e fotografive që kanë ruajtur përdoruesit e Flickr dhe Instagram.

Me pajisje që bëjnë çdo herë më të lehtë kapjen e fotografive dhe shkëmbimin e tyre me miqt dhe familje, është vështirë të imagjinohet sesa fotografi kemi bërë ne të gjithë deri më sot dhe ku janë të ruajtura sot ato. 

“Në total ne kemi bërë mbi 3.5 trilion fotografi. Këto lloj fotografish që po bëjmë kanë ndryshuar në mënyrë drastike – fotografitë analoge pothuajse janë zhdukur – por rritja e fotografisë po vazhdon” thuhet në faqen 1000 Memories. /pcworldalbanian

LEXO EDHE:  Apple favorizon aplikacionet e saj në rezultatet e kërkimit të App Store: Raport

Lajmet e fundit>