Vëzhgim

Facebook One-Ups Send Button shton mundësinë për porosi

Publikuar , 18 Qershor 2011
0
Facebook One-Ups Send Button shton mundësinë për porosi

Nëse kjo u tingëllon si familjare, mbase është për shkak se Facebook futi një buton për dërgim përafërisht dy muaj më parë. Sidoqoftë, butoni Send ishte mjaft i thjeshtë dhe një rrugë e drejtpërdrejtë e dërgimit të informacionit privatësisht. Biseda ende do të ketë qëllimin e shkëmbimit të përmbajtjes, por do t’ju japë përdoruesve gjithashtu mundësinë për të vendosur edhe porosinë e tyre kur e shkëmbejnë atë gjë.

Zhvilluesit tani kanë qasje në këtë veçori dhe tashmë është shtuar në faqet e dobishme si Airbnb, Keespy dhe Jetsetter. Dokumentacioni i rrjetit Facebook për veçorinë këshillon që do të ishte i dobishëm shtimi i kësaj veçorie në faqet që përmbajnë informaticonin që përdoruesit me ëndje do ta shkëmbenin me të tjerët./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë