Biznes

Facebook Pay bëhet Meta Pay

Nga: PCWorld
Publikuar , 13 Maj 2022
Lëvizja e radhës e Meta është krejt e natyrshme ndërsa planet për zgjerimin në metaverse po zgjerohen. Facebook Pay bëhet Meta Pay

Meta ka filluar të ndryshojë emërtimet e produkteve pasi kompania ndryshoi emrin e saj vitin e kaluar. Oculus Quest dhe Facebook Porta sot njihen si Meta Quest dhe Meta Portal.

Lëvizja e radhës e Meta është krejt e natyrshme ndërsa planet për zgjerimin në metaverse po zgjerohen.

Facebook Pay do të ndryshojë në Meta Pay.

Ndryshimi i emri të Facebook i hap rrugë një epoke të re të kompanisë e cila beson se e ardhmja e saj është në realitetin virtual dhe metaverse. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  Rrjeti social audio Clubhouse shtohen bisedat me tekst