Blog

Facebook shpenzoi 22.6 milionë dollarë për sigurinë e Zuckerberg në 2018

Nga: PCWorld Albanian
Publikuar , 13 Prill 2019
Sakaq e dyta në komandë, COO Sheryl Sandberg mori në shtëpi 23.7 milionë dollarë në 2018-ën krahasuar me 25.2 milionë dollarë një vit më parë. Facebook shpenzoi 22.6 milionë dollarë për sigurinë e Zuckerberg në 2018

Facebook dyfishoi paratë e shpenzuara për sigurinë e ekzekutivit të kompanisë Mark Zuckerberg në 2018-ën në 22.6 milionë dollarë.

Një vit më parë u shpenzuan vetëm 9 milionë dollarë për këtë qëllim. Zuckerberg gjithashtu shpenzon 2.6 milionë dollarë në vit për përdorimin e avionëve privatë.

Sakaq e dyta në komandë, COO Sheryl Sandberg mori në shtëpi 23.7 milionë dollarë në 2018-ën krahasuar me 25.2 milionë dollarë një vit më parë.

Facebook në vitet e fundit është ballafaquar me kritika për përhapjen e dezinformimit dhe përdorimin për përhapjen e propagandës online.

Në 2016-ën rrjeti social u përdorur nga aktorë të zgjedhjeve presidenciale në SHBA për të influencuar zgjedhësit.

Për tre vitet e fundit Zuckerberg kishte tërhequr një pagë prej vetëm 1 dollarësh ndërsa tek pjesa e kompensimeve “të tjera” ishte shifra 22.6 milionë dollarë aplikuar për sigurinë personale.

Afro 20 milionë ishin për sigurinë e Zuckerberg dhe familjes së tij. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  CEO i Nokia thotë se 6G do të vijë përpara 2030-ës