Analiza

Facebook paraqet listën me top trendet e vitit

Dec 15 2010
0 Shpërndarje
Facebook paraqet listën me top trendet e vitit

Sipas Facebook Blog, në vitin 2009, HMU ishte virtualisht jashtë kësaj lige, ku vetëm 20 postonin atë në një ditë në maj të vitit 2009. Por deri në fund të atij viti, postimet u rritën në 1.600 sosh në ditë.

Në vitin 2010, numri i postimeve që përfshinte shkurtesën u rrit për 75 për qind secilin muaj derisa arriti në 80,000 përmendje ditore në fund të kësaj vere. Gjëja më interesante ëshë se para shtatorit njerëzit e kanë përdorur atë në mënyrë të barabartë në ueb, por gjersa shkollat  filluan mësimin, Facebook tani sheh më shumë rritje të përdorimit të shprehjes HMU gjatë kohës së lirë në vikende.

Ja lista me top trendet tjera për të cilat njerëzit kanë biseduar në statuset e tyre?

2. Kampionati Botëror
3. Filma
4. iPad dhe iPhone 4
5. Haiti
6. Justin Bieber
7. Lojëra në Facebook, në veçanti të ndërlidhura me FarmVille
8. Minatorët e Kilit
9. Aeroplan
10. Biseda për të ardhmen – Viti 2011

Lajmet e fundit>