Vëzhgim

“Fail Whale” për Google+

Publikuar , 29 Korrik 2011
0
“Fail Whale” për Google+

“Dështimi i balenës” është krijuar nga +Yiying Lu. Si për rrjetin Twitter, ashtu për Google+, Lu e ka krijuar atë që të mund të përdoret në Google+.

Google duhet të krenohet me rrjetin e vet të ri i cili për një muaj arriti të marrë 20 milionë përdorues. Përparësitë e këtij rrjeti e kanë kthyer atë në një rrjet shumë të suksesshëm shoqëror. Në Google+ ka një numër të madh të postimeve ditore, teknologji kjo e mprehur në Wave dhe Buzz dhe pak ndërmarrje e kanë talentin teknologjik të cilin e zotëron Google. Google+ ka arritur që të marrë nga zero deri 20 milionë përdorues për më pak se 4 javë, pa bërë ndonjë ndryshim shtesë.

Nëse Google+ do të mbingarkohej, Google do të mund ta përdorte “Fail Whale-in” nga +Yiying Lu./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 8 Pro: Telefoni që Samsung i trembej më së shumti