Analiza

Fakte të pabesueshme rreth internetit të cilat mund të mos i dini (Infografik)

Publikuar , 20 Tetor 2014
0
Fakte të pabesueshme rreth internetit të cilat mund të mos i dini (Infografik)

InternetfactsFeat-840x420A harxhoni kohë të shumtë në internet ? Nuk keni pse të ndiheni me “turp” prej kësaj pyetje sepse të gjithë shpenzojmë shumë kohë. Por sa dini për Internetin? A e din sesa energji duhet për të mbajtur internetin në funksion? Ose sa njerëz në botë e përdorin? Ne nuk e dinim, por pasi pamë këtë infografik morëm përgjigjet e duhura. (PCWorld Albanian)

Internet-Facts-2014

LEXO EDHE:  Reportazh: Aplikacioni që kupton dhe e shkruan gjuhën Shqipe (VIDEO)