Vëzhgim

Faqe e re shoqërore në YouTube

Publikuar , 01 Dhjetor 2011
0
Faqe e re shoqërore në YouTube

Ballina e re duke mjaft shumë si Facebok, ose Google+. Një pamje e aktivitetit kryeson në mes të faqes, derisa një shirit në anën e majtë ofron filtra për që ju e shihni në furnizuesin.

Furnizuesi me videot nga përdoruesit tek të cilët jeni abonuar paraqitet që përmban video ngarkime algoritmikisht të përcaktuara dhe aktivitete të përcaktuara nga informacioni si videot që ju i keni parë dhe tek cilët kanale ju jeni abonuar. Versioni i kaluar i faqes, i cili u lëshua në fillim të këtij viti, nuk paraqitet që të jetë algoritmikisht i rregulluar në këtë shkallë.

Google+ dhe Facebook marrin lajmërime për veprimet e fundit,  të vendosur në shiritin e sipërm. Videot e Google+ automatikisht vendosen atje pasi që llogaritë e YouTube janë të lidhura me identitetet e përdoruesve në Google+. Facebook kërkon një kyçje opsionale./pcworldalbanian

LEXO EDHE:  OnePlus 7T: Nëse po kërkoni ekselencë por pa shpenzuar shumë ky është telefoni për tu blerë